Foto: Matunda Bigirimana. Kristenliv

Tekst: Kristelig Pressekontor. Foto: KS Arkiv

Den tverrkirkelige konferansen Gi Jesus videre samler folk fra hele landet i Kristiansand fra fredag til søndag. Frikirkelig Barne- og Ungdomsunion (FBU) står som arrangør i et samarbeid med 16 andre kristne organisasjoner.

Konferansen holdes i pinsemenigheten Filadelfias lokaler, Q42, og arrangørene ønsker å ta tak i frafallsstatistikkene blant unge kristne. «Det vil vi gjøre ved både å bevisstgjøre, motivere og gi kunnskap til dem som er ledere i menighetene våre, på alle nivåer, fra de yngste til de eldste», står det i en melding. Gi Jesus videre er ment å bidra til en sterkere forbindelse mellom menighet og hjem, troslivet og hverdagen.

Arrangørene tror denne konferansen vil bli oppfattet som annerledes enn de fleste andre konferanser som handler om ungdom og tro. Omkring 40 ulike aktører skal ha stand og presentere sine ressurser til bruk i trosarbeidet i hjem og menighet.

«Vi tror at dette kan bli begynnelsen på en stor snuoperasjon når det kommer til statistikker», står det i meldingen. KPK

kommentarer