«Barna vil ikke til kirken» Nærbildet

Vi har alltid hatt det som vane å gå på gudstjeneste på søndager.


Spørsmål:
 

Jeg er mamma til to jenter på 11 og 8 år. Vi har alltid hatt det som vane å gå på gudstjeneste på søndager, og der har barna vært på søndagsskole. Nå har den eldste ikke lyst til å gå på søndagsskolen. Hun sier hun heller vil  være hjemme sammen med venner, men jeg mistenker at hun vil bruke tiden med mobiltelefonen i stedet for å være fysisk sammen med venner.

Hun sier også at hun ikke har noen skikkelige venner i menigheten, og hun vil ikke være med på noen samlinger der. Nå er det diskusjon hver gang vi skal på gudstjeneste, og det kjennes ikke godt. Hva skal vi gjøre?

Hilsen fortvilet mor

Det er viktig at også barna føler seg nyttige.

Svar: 

Takk for et viktig og relevant spørsmål. Dessverre er det mange som kjenner seg igjen
i din situasjon. Når barna nærmer seg…

  • Les svaret. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

 

kommentarer