Bibelskoleelev skadet i Israel Hovedsak

Tilstanden skal være alvorlig. 


Tekst: Deborah Selbekk Lunde

Foto: Bildøy bibelskole

En norsk elev ved Bildøy bibelskole i Straume er alvorlig skadet.

Det melder skolen selv i en pressemelding som ble publisert på bibelskolens hjemmeside 5. november.

– Jeg kan bekrefte at det har vært en ulykke ved en skoletur til Israel arrangert av Bildøy bibelskole. Jeg har ikke anledning til å uttale meg om selve hendelsesforløpet eller hva slags ulykke det er snakk om, men kan bekrefte at studenten er sendt til sykehus, skriver rektor ved skolen, Gunnar Ferstad, i pressemeldingen.

Tilstanden til studenten skal være er alvorlig.

De pårørende er varslet.

Studentene reiser hjem til Norge som planlagt med fly fra Tel Aviv i natt.

– Jeg vil gjerne få uttrykke min dypeste medfølelse med familien som står tettest på dette. Vi ønsker å gi omsorg og støtte til dem i en krevende situasjon. Medstudenter og ansatte står med dem i bønn og tanke, skriver Ferstad.

kommentarer