Der vanlige folk møter Gud Reportasjen

Møt fruktene av Alphakursene, som tilbyr trivsel, god mat og Jesus.

 

Jeanet Brekke (27) lar lille Louie leke i fred i det nyinnflyttede huset i Hønefoss der hun og mannen Chris og lille Louie nettopp har innrettet seg en ny tilværelse. Men det er ikke bare nytt hus som har endret livet for den unge revisormedarbeideren den siste tiden.

– En venninne inviterte meg på Alphamiddag. Hun kjørte faktisk 40 minutter hver gang bare for å bli med meg på kurset, og hun svarte på alle mine utallige spørsmål om tro, ler Jeanet.

Begynte å leve

– Da jeg under en Alphakveld møtte Jesus ble alt forandret. Jeg følte at jeg gikk fra bare å eksistere til virkelig å leve, sier Jeanet overbevist fra sofakroken.

Korsets Seier har samlet tre tidligere Alphakurs-deltakere i Jeanets stue denne formiddagen for å få vite mer om hva dette konseptet, der man møtes over god mat, kaffe, samtale og mulighet for spørsmål og få nye gode venner,  betyr for nordmenns tro anno 2019.

  • Les ukens femsiders reportasje. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

kommentarer