Vil du bli misjonær?  Reportasjen

Pinsebevegelsen strever med å rekruttere unge til misjonsmarken. Nå iverksetter Pinsemisjonen tiltak.

 

I høst reiser Linn Charlotte Jamt (29) fra Tynset til Greytown i Sør- Afrika, for å gå i fotsporene til misjonær Elin Nordby (70) fra Øyer.

– Jeg reiser ut for misjonstjeneste på ubestemt tid, sier Linn Charlotte. Hun og Elin møter Korsets Seier en time før de skal fortelle og inspirere om misjon for støttespillere i Lardal Pinsemenighet.

Elin Nordby leder arbeidet som Øyer pinsemenighet driver i Sør-Afrika. Hun har vært utsendt fra menigheten siden 1996 og er en viktig ressurs i lokalmiljøet hvor hun jobber. Tusenvis av mennesker har blitt berørt gjennom dette arbeidet, mange av dem hjemløse barn. I provinsen KwaZulu-Natal øst i landet, har Nordby vært med på å opprette og støtte menigheter på fem ulike steder på landsbygda.

De unge er mer naive. Det er noe helt annet å bo og leve i den tredje verden enn i Vesten.

  • Les ukens reportasje. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

 

kommentarer