Tallknuseren Samtalen

Da Gud sa til Terje Berg (70) at han skulle få 40 nye prekener i året, var pastoren sikker på at det kom han til å få.


Tekst og foto: Ane-Marthe Hop-Hansen

– Jeg har alltid likt tall, skjønner du. Jeg synes det er moro. Jeg er ikke flink på å huske ansikter, men tall husker jeg. Men det var lettere å telle folk før. Du vet, da satt jo forstanderen på plattforma.

Terje Berg er i godt driv i stua si hjemme i Sarpsborg. Kona Inger-Johanne har satt fram scones, kaffe og te. Nå setter hun seg ned sammen med oss og ser bort på jubilanten. Og siden tall er en av forkynnerens interesser, kan vi jo begynne med det viktigste: Han blir 70 år 26. september.

  • Les portrettet av den kjente pinseforkynneren. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

 

kommentarer


Anbefalte innlegg