En fot i hver bevegelse Samtalen
Da Arve Bekkelund (49) ikke lenger orket å være pastor i Pinsebevegelsen, fant han et hjem hos De frie venner.

 

– Jeg forstår ikke hvorfor noen sine følelser skal styre hvor vi skal gå som bevegelse.

Arve Bekkelund setter seg godt til rette i sofaen hjemme i Grimstad. Kona Sølvi har laget god kaffe til både mann og gjester, og nå sitter hun tvers overfor ham i sofaen. Her har familien bodd de siste tre årene, og Arve har vært pastor i De frie venners menighet i åtte år. Veien til De frie venner gikk imidlertid via Pinsebevegelsen for kristiansanderen.

Jeg ser ingen trusler, bare fordeler.

– De mente det de sa. Korsets Seier går i trykken én dag før De frie venners landsstevne på Solstrand skal stemme over et nærmere samarbeid med Pinsebevegelsen. Bekkelund har mange tanker om et slikt samarbeid. Han tror det vil være …

  • Les artikkelen. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

 

kommentarer


Anbefalte innlegg