Ungdommer arrangerer generasjonskonferanse Kristenliv

Pinsekirken i Sandvika har endret sin ungdomskonferanse, og neste helg inviterer de alle generasjoner til «Connect».


Tekst: Ane-Marthe Hop-Hansen. Foto: Pinsekirken Sandvika

– Vi har hatt Connect-konferanse tidligere, men det har vært en ungdomskonferanse. Nå har det blitt en menighetskonferanse, sier ungdomsleder i Pinsekirken Sandvika, Benjamin Aune.

For morgendagen

Konferansens fulle navn er «Connected for tomorrow», og med det vil arrangørene sette fokus på at menigheten på tvers av generasjoner kan stå sammen for å bygge kirke for morgendagen.

– Vi ønsker at menigheten skal være et sted for alle generasjoner, og vi vil at det skal være en oppløftende helg, sier Aune.

Han ønsker at ungdommene skal lære av de som har gått foran. Deres erfaringer i tro og menighet kan være verdifulle, mener han.

– Samtidig er de unge menighetens fremtid. Derfor ønsker vi å se en menighet som tilpasser seg tiden, men at vi også får støtte fra de eldre.

Han er takknemlig for at ungdommene får lov til å arrangere konferansen, og de har også invitert andre menigheter til å delta.

Ingen er for gamle eller unge til å ta del i Guds plan.

Predikant fra USA

Helgens predikant er Jeff Wallace fra Florida, USA. Aune forteller at han har vært pastor i 20 år og driver et stort studentarbeid.

– Han trener ledere, og han har selv barn som han ønsker skal vokse opp i en menighet som er for dem. Vi gleder oss til å høre hva han har å si oss om dette temaet, sier Aune.

Lovsangsbandet Radiate fra Tabernaklet i Bergen og Pinsekirken Sandvikas eget band vil stå for musikken.

– Jeg tror det blir en oppløftende konferanse der vi får erfare Gud, og at han har en plan for oss alle. Ingen er for gamle eller unge til å ta del i Guds plan, avslutter Benjamin Aune.

kommentarer