«Endetiden skremmer meg» Nærbildet

Kjære KS, kan dere hjelpe meg?


SVARER: David Aanje, høyskolelektor ved Høyskolen for Ledelse og Teologi.

Jeg skriver til dere i forvirring og engstelse.

Under min daglige bibelstund leste jeg i dag i Matteus kapittel 24 hvor Jesus snakker om framtiden. Der beskrives trengelstiden som skal komme før Jesus vil hente hjem de som tror på ham. Blant alt det forferdelige som skal skje oss, står det i vers 19:

«Stakkars de kvinnene som er gravide når denne tiden kommer, og stakkars de mødrene som ammer barna sine!».

Når jeg leser om det som skal ramme verden, blir jeg veldig stressa

I bibelgruppen min snakket vi nylig om endetidstegn og at det nok ikke er lenge til Jesus kommer igjen. Vi har aldri vært nærmere enn vi er nå. Jeg ønsker meg barn, men når jeg leser om det som skal ramme verden, blir jeg veldig stressa.

Er det slik at vi kristne skal oppleve trengsel før Jesus kommer igjen? Bør jeg da kanskje ikke få barn?

  • HLT-teolog David Aanje svarer om endetidsfrykt og forberedelse. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

kommentarer