Gud talte – Ulla malte Reportasjen

På oppfordring fra Gud malte Ursula «Ulla» Rytter-Johansen Buen barne- og ungdomsskole, helt gratis.


Jeg måtte be meg gjennom det første rommet, sier hun og tar en stor slurk med kaldt vann. Ursula «Ulla»

Rytter-Johansen (39) puster lettet ut mens hun ser seg rundt i rommet. – Uten bønn hadde dette virkelig ikke vært mulig. De siste månedene har trebarnsmoren fra Tyskland malt Buen barne- og ungdomsskole helt gratis. Hvorfor? Fordi Gud talte til henne.

Skinnet bedrar

Jeg kjører opp bak et massivt brunt murbygg som ligger på kommunegrensen mellom Rygge og Moss i Østfold. Her, midt blant bilforretninger og bolighus, ligger den lille privatskolen Buen barne- og ungdomsskole, tidligere kjent som «Buen Kristne Skole». Skolen har et nærmest fabrikklignende utseende fra utsiden, men skinnet bedrar. Bak den anonyme fasaden skjuler det seg nemlig en kunstnerskatt av de sjeldne.

  • Les mer om Ulla og se de flotte klasserommene hennes i ukens Korsets Seier. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.


kommentarer