a woman sitting on ground with arm around lower head, sexual violence , sexual abuse, human trafficking concept with shadow edge in white tone  (a woman sitting on ground with arm around lower head, sexual violence , sexual abuse, human trafficking co Samfunn


Foto: Istockphoto


En norsk pastor fra en mindre frimenighet i Møre og Romsdal er siktet for seksuell omgang med barn under 14 år, melder TV 2. 

– Fornærmede er ikke en del menigheten og er heller ikke i familie med vedkommende, opplyser politiadvokat Guri Falck Kristensen i Møre og Romsdal politidistrikt til tv-kanalen. Hun ønsker ikke å utdype hvordan siktede kom i kontakt med fornærmede. 

LES MER: PBU kurser pinsemenigheter om vold og overgrep.

Pastoren skal ha blitt pågrepet kort tid etter overgrepet, som skal ha skjedd 5. mars i år. Ifølge Kristensen har han erkjent forholdene.

Pastoren har ikke ønsket å kommentere siktelsen.

kommentarer