Starter kreativt samlingssted for Gud Kristenliv / Nyheter

Det svenske paret Blenda Kabondo og Joel Nystrøm ønsker at «Sion Agency» skal være et kreativt samlingssted for musikk, kunst, film og mote.

Tekst: Ane-Marthe Hop-Hansen. Foto: Abraham Engelmark

– Jeg har alltid hatt en drøm om å bygge et kreativt byrå der man arbeider med ulike kunstneriske uttrykk og samler alt i ett selskap, sier Joel Nystrøm (bildet) til svenske Dagen.

Han har jobbet med management for flere av Sveriges største artister og var en av talerne under Mediekonferansen Melt i Filadelfiakirken i Oslo i fjor høst.

Paret samarbeider allerede med den svenske hip hop-stjernen og Grammyvinneren Erik Lundin, og klesmerket Tommy Hilfiger.

– Gud har ført oss sammen for at vi skal gjøre dette, sier Kabondo, som er sanger og artist.

Vi hadde kjempet mye, bedt og minnet hverandre om å stole på Gud.

Bygger på Gud

Paret har også startet en avis, «Sion Paper», der de løfter fram unge entreprenører som de ønsker at flere skal få vite om. På forsiden av avisa står det «By the grace of God» – av Guds nåde – og navnet Sion er tatt fra Bibelen. Nystrøm forteller at navnet kom til ham som fra Gud.

– Senere kom jeg også over et vers fra Salme 125 der det står at «De som setter sin lit til Herren er som Sion-fjellet; det skal aldri rokkes, men stå til evig tid.» Vi hadde kjempet mye, bedt og minnet hverandre om å stole på Gud. Det ble et trossteg for oss. Vi bygger selskapet på dette fjellet, altså på Gud, sier Nystrøm.

kommentarer