Fri bønn Reportasjen

Under bønnekonferansen på Grimerud ble alle midler tatt i bruk for å høre Gud. 


Tekst: Benedicte Mella (i Stange)
Foto: Ywam Grimerud

I  en fullsatt låve på Grimerud Gård ved Stange, er konferansen med navnet «Sammen for hans ansikt» snart på hell. Først må et fire timer langt formiddagsmøte avrundes. 

Fri dans i alle generasjoner

Mest tid i dette søndagsmøtet, som gjennom resten av helgen, er brukt i tilbedelse. I lovsangen fylles det gjerne opp foran scenen og rundt omkring hvor det er ledig plass i rommet, av folk som danser og hopper i variert stilart, foran Guds ansikt. Det yrer av energi, entusiasme, glede og fellesskap mellom alle aldersgrupper. Det har vært en hel del profetiske handlinger fra scenen, profetisk kunst som utføres underveis i møtene, og selvsagt en hel masse bønn på ulike måter.

Aller minst har det vært av klassiske taler. Denne konferansen handlet ikke om en spennende talerliste, selv om det ikke har manglet nasjonale og internasjonale forkynnere og ledere.

(…)

– I forlengelsen av den tanken har vi gått et hakk videre i år, og tatt vekk alle navn fra plakaten. Vi er enige om at d et er kun ett navn som er fokus, og det er Jesus, lander Karstad tydelig.  

  • Les mer fra bønnekonferansen på Grimerud i ukens Korsets Seier. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

kommentarer