– Kirken viktigst når jeg er mest i vinden Nyheter / Samfunn

Lisa Børud fortalte om kirkens betydning for henne under Led19.


– I tider når det er mange kameraer på meg som artist og jeg er mye i vinden, er menigheten min aller viktigst.

Det sa artist Lisa Børud, som tilhører Filadelfiakirken i Oslo, i en panelsamtale under Led19.

– Når mange har fokus på meg, hjelper menigheten meg til å ha fokus oppover, på Jesus. Det er jo han som er viktigst, sa Lisa Børud.

Jeg forsøker å være et lys der ikke så mange andre kristne er.

Hun har vært artist og sanger siden hun bare var tre år gammel og har 20.000 følgere på instagram.

– Jeg prøver å være gjennomtenkt på hva jeg legger ut på sosiale medier om meg selv. Jeg har tatt et bevisst valg om å vise en ufiltrert Lisa, livet mitt slik det virkelig er, og ikke gjennom urealistiske filtre, sa Børud, som i 2018 fikk tildelt Medierosen for sitt tydelige vitnesbyrd om kristen tro. Det året deltok hun også på Stjernekamp.

 – Jeg forsøker å være et lys der ikke så mange andre kristne er. Da trenger jeg å komme fast til menigheten for å delta i lovsangen som løfter opp navnet Jesus, og få være meg selv, uten artistmerkelappebn, sa Børud.

Hun vektla også hvor viktig oppveksten var, der foreldre og familie levde autentiske liv med Jesus både i hverdag og på scenen. 

kommentarer