Bråstopp Reportasjen

Et stygt fall ga Synne Rebekka Håland (42) varig hjerneskade. Men troen på en Gud som helbreder, er sterkere enn noen gang.

Jeg var litt sent ute til min tredje nattevakt på rad på fødeavdelingen hvor jeg jobbet som jordmor. På vei ned snublet jeg i trappa. Jeg husker at jeg bar på noen bøker. Hodet var innom veggen, før jeg landet i bunnen av trappa og besvimte. Jeg var nok borte en god stund. Jeg visste ikke da at denne ulykken skulle forårsake en solid bråstopp i livet, som skulle få konsekvenser ikke bare for meg, men for hele familien.

Synne Rebekka Håland sitter avslappet foran meg. Vi befinner oss i det nyoppussede kontoret i det tidligere ærverdige pinselokalet Zion i Kirkebakken i Stavanger. Det sitter mye pinsehistorie i veggene i dette bygget. Kirkebakken 34 ble bygget i de «harde trettiåra» og var et stort trosprosjekt da det sto ferdig i 1936.

Barna våknet nok av smellet, og jeg hørte langt borte at vår mellomste sønn ropte på broren: «Du må komme, jeg tror mamma er død!»

  • Les reportasjen om et pastorpar og håpet om helbredelse. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

kommentarer