Jeg føler meg liten Nærbildet


«Jeg har iblant følt meg liten i møte med min pastor», skriver innsender.


Spørsmål:

«Hei, dere i KS!

I forrige ukes Korsets Seier leste jeg om varsler som har kommet inn mot en pastor i Norge. Beskrivelsene av hans oppførsel fikk meg til å lure på om det jeg har vært utsatt for, havner i samme kategori.

Jeg har iblant følt meg liten i møte med min pastor. Han er en tydelig leder, men iblant kan jeg føle meg såret etter å ha snakket med ham. Han sier han vil høre hva jeg mener, men hvis jeg mener noe annet enn det han mener, blir han tydelig avmålt.

Er det jeg som er oversensitiv, eller ligger feilen hos ham? Og burde jeg i så fall ta opp dette med en annen leder?

Anonym kvinne (34)

  • Les det utfyllende svaret til Marit Landrø. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

kommentarer