– Forandret livet mitt Kristenliv

I fjor deltok 165 mennesker på Bibelskolen «School of the supernatural» i Gøteborg. Snart starter et nytt skoleår.

Av: Ane-Marthe Hop-Hansen
Foto: Promobilder

– Gud forandret livet mitt for alltid. På skolen lærte jeg hvordan jeg kan fungere i nådegaver og gå dypere i forholdet til Den hellige ånd, sier Shiva Piran.

Overnaturlige liv

Piran er blant de 165 deltakerne fra Finland, Sverige, Estland, England og Nederland som i fjor deltok på «School of the supernatural›. Om noen uker starter et nytt skoleår.

Skolen er inspirert av «School of the supernatural heroes» i Nederland, en skole som har fokus på bønn og den hellige ånds ledelse. Flere av de som underviser i Nederland, skal også undervise i Gøteborg. Blant dem er norske Leif Hetland. Bibelskolen i Gøteborg ønsker å trene og utruste mennesker til frimodig å leve i Guds overnaturlige kraft i hverdagslivet.

LEDER AN: Grunnlegger Terje Nordbø fra Flekkefjord leder møtet.

Gud forandret livet mitt på en vidunderlig måte.

Forandret livet

Piran forteller at han i løpet av tiden ved skolen fikk være med å bringe helbredelse og profetiske ord, og han fikk hjelp til å vandre i ånden.

– Jeg er så takknemlig for at Gud forandret livet mitt på en så vidunderlig måte, sier han.

«Skolen er for deg som er sulten og har en pasjon for vekkelse, og som ønsker å bli utrustet til å bli mer Kristus-lik og bli sendt ut for vekkelse i Sverige, Europa og resten av verden», skriver lederne og grunnleggerne av skolen, Terje og Helene Nordbø, i en pressemelding.

Paret har bakgrunn fra Livets Ord i Uppsala og leder skolen.

Begeistrede, norske grunnleggere

Til Korsets Seier forteller Terje Nordbø hvordan fjoråret overgikk alle forventninger.

– Da School of the Supernatural, Sweden i Gøteborg startet opp bibelskolen våren 2018 var vi oppglødde, samtidig satt vi med mange spørsmål og undringer – hvordan vil dette gå og bli? Nå, et år senere, har vi fakta på bordet. Og det gjør oss enda mer oppglødde. 

Det norske lederparet forteller at 75 prosent av deltagerne er kvinner, og aldersfordelingen spenner seg fra 12 til 91 år. Bibelskolen er også samlingsbasert og strekker seg over ni lørdager i løpet av 2019.

Bibelskolen, med sterkt karismatisk uttrykk, starter opp 2. februar.

kommentarer