«Nordvestkirka er i sorg» Samfunn

To unge menn fra menigheten omkom i bilulykke.

Tekst: Ane-Marthe Hop-Hansen
Foto: Wikimedia Commons

«I dag er vi i sorg. Vi mistet to av våre kjære ungdommer i den tragiske ulykka på Krifast i går. Vi opplever sjokk og fortvilelse. Våre tanker og bønner går til de nærmeste og alle berørte», står det på Facebook-siden til pinsemenigheten Nordvestkirka.

De to mennene, som begge var i 20-årene, omkom etter en alvorlig trafikkulykke utenfor Kristiansund mandag ettermiddag.

Personbilen de to unge mennene satt i, kolliderte med en trailer. De to var fastklemt i bilen, og de ble erklært omkommet på stedet, skriver lokalavisen Tidens Krav.

Begge mennene var fra Kristiansund, og aktive i Nordvestkirka. Korsets Seier kjenner også til at en av de omkomne har vært med i Jesus Revolution.

Mandag kveld hadde ungdommene i menigheten en samling, og i kveldens bønnemøte blir det rom for samtaler og refleksjoner.

– Ufattelig trist

Pastor i Nordvestkirka, Erlend Indergaard, kjente de to mennene godt. De har stadig vært på besøk hos Indergaards familie og forteller at de er dypt savnet.

«Dette er bare så ufattelig trist, dere er dypt savnet og etterlater dere store hull, men også fantastisk mange gode minner, latter, galskap og humor, nærhet og vennskap», skriver Indergaard på sin Facebookside.

Pastoren understreker også at menigheten sørger, men ikke uten håp. Han har hatt samtaler med pårørende, og menigheten har hatt åpen kirke for samtaler og forbønn.

«Den hellige ånd er virksom og hjelper oss», skriver en av sjelesørgerne i menigheten.

kommentarer