Vi har sex – vi klarer ikke å la være Nærbildet
Å leve i egen kraft leder bare til trelldom og religiøsitet, svarer John-Arve Lunde. 

 

Hei. La meg være ærlig med en gang: Kjæresten min  og jeg klarer ikke å la være å ha sex. Vi er unge og er i en livssituasjon som gjør det fjernt å gifte seg. Vi bor også i hver vår by og ser hverandre stort sett i helgene. Vi er bundet til studieløp i ulike byer, så ekteskap føles fjernt.

Jeg skammer meg virkelig!

Jeg har siden i midten av tenårene sett meg som en brennende kristen, men nå er gudslivet stort sett preget av kraftig fordømmelse og tap av frimodighet. Hvem er jeg til å si noe til noen når jeg er en ren og skjær hykler? Selv å bevege meg inn i kirkerommet kjennes trykkende. Jeg skammer meg virkelig!

Sexen har pågått jevnlig i et år, og jeg føler vi har prøvd alt. Alle metoder som vi har lært på ymse gutt-jente-seminar i diverse menigheter og konferanser er utprøvd. En sjelden gang klarer vi å holde tilbake, men det er vanskelig å motivere seg, og fristelsen er enorm. For hver seier er tapene mange.

Vi er helt rådløse og fryktelig fortvilet.

Mann (23)

  • Les svarer til terapeut og pastor John-Arve Lunde. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

 

kommentarer