KS 22 2017 Dette er KS, s 11-19 Kultur
I en 100 prosent fast ansettelse søker vi en skrivende journalist med godt språk og digitale ferdigheter som tar brukbare bilder – eventuelt fotografer som er åpne for å skrive. 

 

Foto: Thomas Leikvoll

Korsets Seier Publikasjoner AS har ledig fast stilling som journalist i 100 prosent fra årskiftet. Utlysningen er et samarbeid med med den medieorienterte misjonsorganisasjonen Ibra Media. Vi søker spesielt etter en medarbeider med solid digital og journalistisk kompetanse for publisering av stoff på papir, nett og digitale plattformer.

Du er også hjertelig velkommen til å søke om du er en dyktig fotograf som også kunne tenke deg å skrive.

Vi ser etter en medarbeider som er kunnskapsrik og nysgjerrig. 

Arbeidsoppgaver:

Vi søker en arbeidssom og kreativ medarbeider som tar eierskap til produktet, er oppdatert på og interessert i hva som rører seg i kristen-norge og samfunnet, og som kan jobbe både raskt, effektivt og grundig med allsidige stoffområder. Søker bør kunne jobbe både alene og i team og være fleksibel i forhold til arbeidstider, samt bo i rimelig nærhet til våre redaksjonslokaler. Kveld- og helgearbeid må påregnes.

Kvalifikasjoner:

Søkere bør ha relevant utdanning og erfaring innen journalistisk arbeid på ulike publiserings-plattformer. Vi søker særlig etter kompetanse innen publisering på digitale kanaler. Foto-journalistikk er en integrert del av stillingen. Vi ser etter en medarbeider som er kunnskapsrik og nysgjerrig, har gode formidlingsegenskaper, godt språk og god visuell forståelse samt teknisk innsikt.

Utdanningsnivå:

Høyskole/universitet

Personlige egenskaper:

  • Rask og effektiv
  • Kreativ og selvstendig
  • Sosial og positiv

Vi tilbyr:

  • Fast stilling i 100 prosent
  • Utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver i et spennende og hektisk redaksjonsmiljø
  • Gode pensjonsordninger

Interesserte søkere bes ta kontakt mer informasjon på mail: anne@k-s.no. Søknadsfristen er 1. desember. 

kommentarer