All makt – alle folkeslag – alle dager Hovedsak
Pastor Niklas Piensoho fra Filadeflia Stockholm snakker om hva Jesus mente med «alle» under åpningsmøte til misjonskonferansen Ut18.

 

Den svenske pastoren bruker de ulike valørene av ordet «alle» i Bibelens misjonbefaling i Matteus 28 til å snakke om et helhetlig liv, helhetlig lederskap, helhetlige menigheter og et helhetlig misjonsarbeid.

Kongo-mysteriet

Som eksempel trakk han inn enhet.

– Jeg husker jeg møtte den norske misjonslederen Bjørn Bjørnø i Bukavu, Kongo. Jeg trodde først vi var i samme tjeneste i Kongo, men da forklarte Bjørnø meg historien.

Piensoho forklarer at han vokste opp i Misjonsforbundet, så han kjenner ikke like godt til pinsehistorien som mange andre pinseledere.

– Selv om misjonskontorene lå vegg i vegg her så har det ikke vært samme arbeid. Norske og svenske pinsevenner jobber ikke sammen, forteller en forundret pinseleder.

Skandinaviske talere i Bergen

Piensoho innledet UT18. Det startet torsdag kveld Pinsekirken Tabernaklet Bergen i samarbeid med Pinsemisjonen, Ibra media og Ny Generasjon, skriver Pinsemisjon i et informasjonsskriv på egen nettside. De varsler om fyldig med informasjon fra misjonsverden, engasjerende møter og informerende streams – altså seminarer. Konferansen er åpen for alle.

Fredag taler KS-redaktør Anne Gustavsen, Piensoho og Thomas Neteland, pastor i Sentrumkirken Sandnes. Hillsong Norge lovsangsfest fredag kveld. Lørdag er det den danske hillsongpastoren Thomas Hansen sin tur. Piensoho avslutter søndag.

 

kommentarer