Bethel kritiseres for nyreligiøsitet Kristenliv
Grav-soaking. Glory clouds. Hellig yoga. Menighetens mange aktiviteter vekker oppsikt.

 

Tekst: Deborah Selbekk Lunde

Du har kanskje hørt om den. Megakirken i California som hvert år tiltrekker seg haugevis av nordmenn som setter av ett, to eller tre år til å gå på en bibelskole som har ordet «overnaturlig» i navnet. «Bethel School of Supernatural Ministry» har «utdannet» hundrevis av evangelister verden over som jobber for å gjøre det uforklarlige ufarlig og det overnaturlige naturlig.

«Grav-soaking», fjær som faller fra taket, «firetunnels» (ildtunneler), skjebnekort, «glory clouds» (herlighetsskyer), sveving, helbredelsesrom, latterkuler, gullstøv, hellig yoga og nærkontakt med engler.

  • Les hele artikkelen. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

 

kommentarer