Korsets Seier lanserer ny serie på nett Hovedsak
«Møtet med Gud» er beviset på at Gud er aktiv i dag.

 

Sjekk ut artikkelserien «Møtet med Gud» her!

Fra og med denne uken lanserer Korsets Seier den nye serien «Møtet med Gud» på våre nettsider.

Her vil du kunne lese historier om mennesker som har fått sine liv forvandlet etter et personlig møte med Jesus.

For ansvarlig redaktør Anne Gustavsen er den nye serien en liten drøm som har blitt til virkelighet. Hun har lenge ønsket å presentere en serie som viser hvordan Gud stadig rører nye mennesker.

– Det personlige vitnesbyrdet er alltid det beste beviset på at Gud lever og er involvert i våre liv. Derfor er Korsets Seier glad for å lansere en serie bare på nett og sosiale medier som vi kaller «Møtet med Gud», sier hun.

– Ved siden av godt nyhetsstoff og undervisningsartikler, har Korsets Seier alltid satt vitnesbyrdet høyt. Ingenting kan sammenlignes med egenopplevde gudsliv. Troshistoriene skaper tro, håp og forventning, legger hun til.

I flere år har Korsets Seier bydd på spalten «Vitnesbyrdet» i vår papirutgave. Det er historier fra denne spalten som nå presenteres i en ny form.

– Vi har samlet en del av de beste troshistoriene som Korsets Seier på papir har publisert gjennom årene, og gir dem nå ut i en egen serie på nett og sosiale medier, forteller den ansvarlige redaktøren.

I tillegg gis leseren en rask innføring i hvordan man kan bli en kristen. Det betyr at du med frimodighet kan anbefale serien også til mennesker som ennå ikke tror.

Les første historie i «Møtet med Gud» her, og pass på å dele saken på sosiale medier!

kommentarer