Gjerlaug Hovedsak
Lars Christian Gjerlaug blir pastor i ny Oslo-menighet. 

 

Tekst: Deborah Selbekk Lunde

Ekteparet Anita og Lars Christian Gjerlaug gjør alvor av drømmen og planter ny menighet i Oslo.

Fra og med 19. august vil menigheten annenhver søndag samles i Søndre Skøyen kapell til ”bygge-møter» hvor det også være et eget opplegg for barna.

Ekteparet Gjerlaug har tidligere erfaring fra lederskap i blant annet i Filadelfiakirken i Oslo, Oase-bevegelsen og KRIK.

Lars Christian Gjerlaug har tidligere også jobbet som redaktør i Korsets Seier, og jobber i dag som studentpastor ved Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT).

Vi kaster oss med på Guds hjertesak, som handler om å nå nye hjerter med evangeliet.

Lang fødsel

På sin Facebook-side forteller Gjerlaug hvordan han og kona har båret på drømmen om å plante menighet i mange år.

– Noen fødsler tar lengre tid enn andre… I flere år har Anita og jeg kjent på kallet til å bygge et nytt kristent fellesskap i byen vår, fordi vi tror at denne byen trenger enda flere baser der evangeliet blir forkynt, og der mennesker kan få erfare Guds nærvær og nåde i sine liv.

– Og denne høsten tar vi noen skritt i tro og melder på enda et lag i fellesskapet av gode menigheter og kirker i denne byen. Vi kaster oss med på Guds hjertesak, som handler om å nå nye hjerter med evangeliet, og gjennom tilbedelse, undervisning og genuint fellesskap ønsker vi å istandsette stadig flere til å bringe en smak av Guds godhet ut i byen vår, skriver Gjerlaug.

Gjerlaug skriver videre at menigheten foreløpig vil gå under navnet «Kollektivet».

Ekteparet Irene og Martin Cave vil ha tilsyn med menigheten som også vil ha tett kontakt med resten av IMI-bevegelsen.

kommentarer