Nå skal onkel Ole være med i Stjernekamp Kultur

Lisa Børuds onkel, Ole Børud, skal være med i Stjernekamp. Sammen med Runar Søgaard sikrer han god dekning av kristen-kjendiser på TV til høsten.

 

Av: Ane-Marthe Hop-Hansen
Foto: Mari Stømsbo Gjørv

Runar Søgaard skal være deltaker i «Farmen kjendis» på TV2, og Ole Børud følger i niese Lisa Børuds fotspor og blir deltaker i NRKs Stjernekamp.

– Savner alltid barna

Forrige torsdag flyttet Runar Søgaard og elleve andre norske kjendiser inn på «Farmen kjendis»-gården. Det er tredje gang kjendisvarianten av realityserien vises på TV2, og innspillingen finner sted på Li gård på Tangen i Stange kommune i Hedmark.

Søgaard er bosatt i Sverige og er kjent som Carola Häggkvists eksmann. De to har sønnen Amadeus (19) sammen, og Søgaard har også to sønner med sin forrige kone Jessica Søgaard. Han sier til VG at han kommer til å savne barna mest når han er på Farmen-gården.

– Jeg savner alltid barna når jeg er borte fra dem. Familien betyr alt for meg, så det er klart jeg kommer til å savne dem, sier han.

Søgaard jobber med lederskapsutvikling, men når tilværelsen på gården er over risikerer han mellom seks måneder og seks års fengsel i Sverige for grov økonomisk kriminalitet.

Ifølge tiltalen unnlot Søgaard og en slektning å bokføre over ti millioner svenske kroner mellom 2013 og 2016, i tillegg til inntekter på cirka 390.000 kroner. De er også tiltalt for å ikke ha rapportert inn minst 957.000 kroner kroner til skattevesenet i samme tidsrom.

Da Lisa dro til med den dansinga i fjor, våknet jeg.

Til Stjernekamp

Ole Børud har vært kjent siden han som barn sang i Børudgjengen sammen med søsknene Thomas og Linda. Senere har han spilt i flere metallband, og i fjor reiste han på juleturné med den svenske kristne artisten Samuel Ljungblahd.

Han er onkel til Lisa som imponerte i fjorårets sesong av Stjernekamp, spesielt med sine danseferdigheter. Til NRK sier Børud at han ikke har planer om å forsøke å gjøre det samme.

– Jeg har vokst opp med musikk, men da Lisa dro til med den dansinga i fjor våknet jeg, sier han.

Blant de ti andre artistene i Stjernekamp er Maria Arredondo, Heine Totland og Hilde Louise Asbjørnsen.

 

kommentarer