KS med dobbeltnumre i mai Kristenliv

Med mai kommer fridagene på rekke og rad, og av den grunn gir Korsets Seier ut to dobbeltnumre som hver strekker seg over to uker i mai. Papirutgaven som abonnentene mottar i posten fredag 27. april vil dermed rekke for uke 17 og 18, mens neste nummer – med utgivelsesdato 11. mai – rekker for uke 19 og 20.

De to nummerne er utvidet til 48 sider, og allerede denne uka kan du lese den spennende historien om Kahoot-gründeren Alf Inge Wang, som takker Gud for idéen til det verdenskjente, nettbaserte spørrespillet. OKS-pastor Thomas Åleskjær gir deg gode grunner til å tro på oppstandelsen i en ny serie om evangeliets troverdighet, mens vi graver i fortiden og ser på Israel-folkets utvandring fra Egypt – og hvorfor også den fortellingen har større troverdighet enn hva enkelte historikere tilskriver den.

Det, og mye mer, leser du i den kommende utgivelsen av Korsets Seier.

kommentarer