Foreldre tross alt Reportasjen
En har Downs, og de to andre er adoptert. Ingeborg og Jørgen Aass hadde en kronglete vei til foreldreskapet. 

 

Tekst og foto: Ane-Marthe Hop-Hansen

Jeg hadde fått løfte fra Gud om at jeg skulle få en mann og en sønn. Mannen kom etter fem år, mens sønnen fikk vi først etter 11 år, forteller Ingeborg Aass. Hun har satt seg til rette i et av de fredfulle samtalerommene i Filadelfiakirken i Oslo. Ved siden av henne sitter ett av løftene; ektemannen Jørgen.

– Ja, altså, min kone har en sjelden evne til å høre Guds stemme i slike ting, sier han mildt.

Da de hadde giftet seg, fulgte en lang periode med ufrivillig barnløshet. Sjansen for å få egne barn var så liten, at da Trygve kom, var det for et mirakel å regne. Og Ingeborg hadde strikket en guttejakke i tro, før hun ble gravid. Hun hadde jo fått løftet, og det var et stort bønnesvar da Trygve ble født.

Andre mente at vi skulle be om at han ble helbredet. Det gjorde ikke situasjonen enklere

  • Les ukens reportasje. Kjøpe eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

 

kommentarer