«Jeg blir mobbet på jobb» Nærbildet
Hva bør jeg som kristen gjøre? 

 

SVARER PASTOR: Marit Landrø er sjelesørger. Hun jobber som forkynner og terapeut.

Hei! Jeg har et spørsmål som jeg håper å få svar på. Jeg har opplevd å bli mobbet på arbeidsplassen. Dette pågikk over flere år, til jeg flyttet fra stedet. Det hadde ikke noe med min kristne tro å gjøre (i alle fall ikke direkte). 

Det jeg lurer på er; hvordan bør man som kristen takle det å bli mobbet eller trakassert? Hvordan bør man gå fram for å få slutt på det? Hva kan man komme seg ut av problemet – ikke bare ut av enkeltsituasjoner, men totalbelastningen? Dette vil nok føles mye på samme måten ved seksuell trakassering, mobbing eller utfrysing. 

Bør man reagere annerledes som kristen enn om man ikke hadde vært det? Er det forskjell om mobberen eller den som trakasserer er kristen eller ikke? Er det forskjell på om det foregår på en arbeidsplass, i menigheten eller i andre sammenhenger?  

Takknemlig for svar!   

Hilsen en som har opplevd mobbing

Dette pågikk over flere år, til jeg flyttet fra stedet.

  • Les resten av artikkelen om avdøde Geir Magnus Nyborg. Kjøpe eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

 

 

kommentarer