– Et overnaturlig liv er naturlig Disippel
Med det budskapet vil bibelskoleleder Terje Nordbø samle skandinavere til bibelskole i Gøteborg.

 

LEDER NY BIBELSKOLE: Helene og Terje Nordbø.

Flekkefjordingen Terje Nordbø med sin svenske kone Helene starter opp bibelskolen «School of Supernatural». Første undervisningsdag er allerede lørdag 10. mars.

Bibelskolen er skreddersydd for fulltids studenter og yrkesaktive siden undervisningen vil skje fire lørdager i våres og fire lørdager til høsten.

– Det er fortsatt mulig å hive seg med, oppfordrer Nordbø.

Han føyer til at det også er mulig å være med på enkeltlørdager, men understreker at helhet og kontinuitet gir best effekt.

Vi var så sultne på mer av Gud.

Lang troshistorie

Ekteparet Nordbø har vært aktive i det kristenkarismatiske landskapet i hele sitt voksne liv. På 90-tallet var de misjonærer i Tjekkia og Slovakia, utsendt av Livets Ord. Deretter tjente de noen år i Oslo Kristne Senter og Jesus Church, før de flyttet til Gøteborg. Livets Ord hadde nemlig plantet menighet i byen. Der ble de i 10 år.

– Vi begynte å kjenne en uro. Jeg ble stadig minnet om Abraham som i 1. Mosebok kapittel 12 blir minnet om å forlate familien (les menigheten journ.anm.) for å dra videre.

Etter lang tid i bønn og leting ble veien klarere. Kona besøkte konferansen Fire of God i Stockholm. Der kom hun i kontakt med forkynneren Matthues Van der Steen og videre konferansen Mission Possible Europe i Nederland. Begge har sterke røtter til Bethel Church i USA.

– Hver måned kjørte vi tolv timer i bil til Nederland på bibelskole. Men det kostet oss ingenting for vi var så sultne på mer av Gud. Nærværet bekreftet at vi var på rett vei.

I september, på vei hjem etter nok en lang kjøretur til og fra kontinentet, opplevde ekteparet at Gud talte om å starte en lignende skole i Gøteborg.

– Da vi kjørte inn i Sverige, med sangen «Outpouring» av Jesus Culture i bakgrunnen, ble det veldig konkret for oss å sette i gang noe tilsvarende, forteller Terje.

Hensikten er klar

– Det handler om å utruste kristne til å leve overnaturlig, at disse tegn skal følge dem som tror, at alle kan høre Gud alle dager i uken.

Nordbø forklarer at den moderne tolkningen av «Herre i mitt liv» er sjefen i mitt liv, og at den moderne versjonen av bibelordet «elsker du meg så holder du mine bud» er elsker du meg, så gjør du som jeg sier.

For Nordbø er ikke dette bare for spesielt interesserte kristne, men en selvfølge for alle kristne.

– Gud taler til oss hele tiden. La oss lære lytte og gjøre. «Om noen hører min røst og åpner døren, så vil jeg gå inn til dem».

 

kommentarer