I minusgrader og snø blir Achuba døpt av bestekompisen Kristenliv
SE VIDEO: Kompisen ba ham med til kirken. Det endret Achubas liv.

 

Forrige søndag ble Achuba Kasongo (17) døpt sammen med sju andre unge i snøvær og minusgrader utenfor Attic i Drammen, der Hillsong Drammen har sine gudstjenester. Rett før hadde hele menigheten hørt hans tydelige vitnesbyrd om et nytt liv. Sammen med ham i dåpsbassenget sto kameraten Joshua Arthur (19), og pastor Alex Botn. Det var en stor dag for de to kameratene.

Men historien om Achubas snuoperasjon begynte en god stund før det:

Ble muslim

– Jeg var en del på Hillsong for et par år siden. Fra første gang jeg var der kjente jeg en spesiell følelse, men jeg bare overså det, forteller Achuba til Korsets Seier. Han hadde mange muslimske venner som advarte ham mot å gå i kirken og som fortalte mye om sin religion og at det måtte være det rette for ham. Til slutt ga Achuba etter for presset og konverterte til islam.

Les historien om Achuba i denne ukas papirutgave av Korsets Seier. Kjøp eAvis her, eller trykk her for å bestille abonnement på Korsets Seier!

Her ser du video av Achubas dåp, sammen med kameraten Joshua Arthur og Hillsong-pastor Alex Botn:

kommentarer