Hva skal til for å miste frelsen? Disippel
– Det må da være så skadelig, så skadelig at jeg kan miste plassen min i himmelen, undrer anonym tenåring. 

 

SVARER: John Arve Lunde, terapeut og pastor i Familiekirken, Sandnes.

Hei! Jeg leser mye Korsets Seier, og håper jeg kan stille dere noen spørsmål: Jeg har tenkt mye på hva som skjer når en kristen synder.

Hva om jeg lyver og drikker meg full? Kan jeg miste plassen min i himmelen? Hva skal jeg gjøre når jeg syndet eller synder? Det må da gå en grense når jeg synder for mye, selv om jeg har bedt frelsesbønn. På tv er det mye banneord og mye rart i omtrent alle programmer som går. Det må da være så skadelig, så skadelig at jeg kan miste plassen min i himmelen?

Beklager alle de dumme spørsmålene, men jeg synes det er vanskelig å spørre kjente om slike ting, og jeg lurer oppriktig.

Hilsen en flau ungdom (fordi jeg synes dette er et flaut emne)

Hva om jeg lyver og drikker meg full?

  • Les ukens portrettet. Kjøpe eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

 

 

kommentarer