Besøk oss på stand! Kristenliv
BLI AMBASSADØR: Nå kan du selge Korsets Seier i din menigheter eller distrikt med provisjon. 

 

Tekst og foto: Anne Gustavsen 

– Kom og snakk med oss, inviterer Karl Andreas Jahr, redaksjonsleder i Korsets Seier (I bildet med journalistene Deborah Selbekk Lunde og Ane-Marthe Hop-Hansen).

Sørlandspastor og annonseselger Geir Myra og den unge KS-vennen Anders Bentzen vil stort sett være til stede på vår Led18-stand. Ansvarlig redaktør Anne Gustavsen ville heller ikke være langt unna.

Det samme gjelder Jahr:

– Vi er stolte av avisen vår. Derfor tror vi at KS er veien for å holde seg oppdatert og inspirert, særlig for ledere, sier han.

– Det gjelder alle fra nasjonale ledere til lokale bibelgruppeledere.

Nært på Pinsebevegelsen 

Korsets Seier har nylig flyttet inn sammen med Pinsebevegelsens fellestiltak som PBU – Pinsebevegelsens barne- og ungdomsutvalg, Pinsemisjonen (tidligere PYM) og Lederrådet eksempelvis.

– Vi tettere på enn noen gang for holde deg informert, sier Jahr.

Ambassadør og provisjon

I tillegg vil den tradisjonsrike ukesavisen gjerne snakke med pinseledere om å selge avisen til deres menighet og distrikt. Det inkluderer en solid provisjon per abonnement som selges.

– Vi ønsker oss ambassadører rundt om i Norges menigheter som kan kjøre KS-aksjoner og tegne abonnement. Vi hjelper til med materiell og gode salgstips. Kom gjerne bortom standen om du har spørsmål rundt dette, oppfordrer redaksjonslederen.

 

 

kommentarer