«Mambo No.5» gir livet til Jesus Kristenliv

90-tallsartisten Lou Bega forteller om veien til tro.

 

Illustrasjonsfoto: Istock

Lou Bega hadde kjempesuksess med sangen «Mambo No.5» på slutten av 90-tallet. Han solgte flere millioner album over hele verden, og sangen handlet om å ha mange partnere. Nå forteller Bega at han har gitt sitt liv til Jesus.

Vi  snakker konstant med universets Skaper

Forandret

Artisten forteller om sin tro i en promo-video for en ny film som heter «The Last Reformation: The Life».

– Den største forandringen i vårt hjem, er at Den Hellige Ånd er der med oss. Når vi spiser frokost og når vi går og legger oss. Han er der. Vi snakker konstant med universets Skaper, som er Jesus. Det er en stor forandring, forteller han i videoen.

Jesus er veien, uansett hva verden sier

Hele familien døpt

Bega og hans familie kom i kontakt med lederen for bevegelsen «The Last Reformation Movement», Torben Søndergaard, og han døpte dem. Dåpshandlingen ble også filmet og skal vises i en annen film de jobber med. Bega håper filmen av dåpen kan være et vitnesbyrd for andre.

– Jeg vil vise andre som sitter fast i materialisme og egoisme, at denne verden er midlertidig. Jesus er veien, uansett hva verden sier, og jeg vil stå for ham. Jeg er takknemlig for at Herren valgte oss til å være et lite lys, sier han.

SE VIDEO om møtet med Jesus her: 

kommentarer