Carman har giftet seg Kristenliv
Den kjente 90-talls-sangeren er ikke lenger singel. 

 

Tekst: Deborah Selbekk Lunde
Foto: Skjermdump Facebook

 

Den evige ungkaren Carman Licciardello, ofte kjent som bare «Carman», har giftet seg i en alder av 61 år. Lørdag forrige uke inngikk den kjente kristenartisten ekteskap med sin nye kone Dana i et storslagent bryllup i Dallas i delstaten Texas i USA.

GODT GIFT: Carman og Dana giftet seg 16. desember i Dallas, Texas i USA.

Carman hadde stor suksess med sin musikkarriere på 80- og 90-tallet, og står bak kjente, kristne sanger som «The Champion», «Who’s in the House», «Mission 3:16», og «Satan, Bite the Dust».

– Gud har gjenopprettet meg på 100 nye måter, og dette er bare begynnelsen.

Kreftdiagnose 

61-åringen fra New Jersey har aldri vært gift tidligere. I et Facebook-innlegg forteller Carman at han aldri hadde trodd at denne dagen ville komme, men at han er dypt takknemlig til Gud for sin nye kone. I 2013 ble Carman diagnostisert med uhelbredelig kreft, og uten ektefelle, barn eller nærmere familie så Carman mørkt på fremtiden. I dag er han kreftfri og gift, og han beskriver det som har skjedd som en mirakelhistorie.

– Gud har gjenopprettet meg på 100 nye måter, og dette er bare begynnelsen, skriver han på Facebook som strømmer over av gratulasjoner og lykkønskninger fra fans over hele verden.

Storfamilie på kjøpet

På Facebook skriver Carman at han er spesielt takknemlig for Danas 17 år gamle datter Victoria. Hans nye kone Dana har seks barn fra før, men alle har flyttet hjemmefra unntatt «Tori» som datteren blir kalt.

ARTIST: Carman var en av 90-tallets største kristne artister.

Carman skriver videre at Victorias biologiske far forlot dem da Victoria var bare ett år gammel, og at hun dermed vokste opp uten en far.

– Og jeg vokste opp uten en datter, så Gud førte oss sammen, sier han, og legger til at det ikke tok lang tid før farsinstinktet dukket opp.

I tillegg til sin nye datter får Carman tre nye søstre, syv nieser, fem nevøer og ni barnebarn med på kjøpet. Carman uttrykker stor glede og takknemlighet til Gud for sin nye familie.

kommentarer