«Bare» forstander Samtalen
Ottar Hanssen har fått en ny misjonsmark i en alder av 81.

 

– Det blomstrer rundt Ottar og Solveig! Pastor i pinsemenigheten Sion, Moi, Vivi Østrem, greier ikke å skjule begeistringen når hun skal beskrive to av menighetens eldste, men mest aktive medlemmer, Solveig og Ottar Hanssen.

Og selv om verken Ottar eller Solveig vil være ved det selv, er ingen av dem hvilken som helst medlemmer. Ottar ledet nemlig menigheten som forstander i flere år, før han gikk over i pensjonistenes rekker. Han valgte å bli på stedet og fortsette å tjene.

– I en alder av 80 år har de to fått en ny, blomstrende tjeneste og en stor misjonsmark, forklarer Vivi Østrem.

Tyskerne boret hulli veggen så de både kunne se og lytte til pinsemøtene våre.

Hun viser til at ekteparet Hanssen leder menighetens formiddagstreff, som har tatt seg svært opp i det siste og samler rundt 100 besøkende en gang i måneden. De aller fleste av dem har ingen tilhørighet til pinsemenigheten i bygda eller en personlig tro.

– Det er litt av en tjeneste, påpeker Østrem, før hun geleider oss inn på pastorkontoret, der vi setter oss ned med Ottar og kona Solveig.

Ottar ville nemlig ikke stille til intervju uten at Solveig var med. De to har stått sammen som ektefolk og i tjeneste et helt liv.

  • Les hele intervjuet. Kjøp e-avisen HER.
  • VIL DU BLI ABONNENT? Klikk HER.

 

kommentarer


Anbefalte innlegg