Slik kan du gi en dobbel julegave Kultur
Et årsabonnement på Korsets Seier kan forandre livet til noen du er glad i OG masaibarn i Kenya.

 

SE VIDEO: På vår facebookside kan du se redaksjonsleder Karl Andreas Jahr forklare vår dobbelte julegave.

TO GAVER I ÉN: Se redaksjonsleder Karl Andreas Jahr forklare hva slage julegave Korsets Seier tilbyr via KS på Facebook.

Fra i dag tilbyr Korsets Seier muligheten til å kjøpe en julegave med dobbel effekt. Som vanlig kan du kjøpe et årsabonnement for 1.390 kroner til noen du er glad i.

Forskjellen er at 200 av disse kronene gå direkte til «Kirken under treet» når du kjøper et årsabonnenent til en annen – en venn, kollega, familiemedlem eller noe i menigheten for eksempel.

Dette er Korsets Seiers eget prosjekt i landsbyen Olesere blant masaiene vest i Kenya.

– I seg selv tror vi at Korsets Seier er en flott julegave. KS kan inspirere, gi retning og næring til troslivet til noen i familien eller noen venner i hele 2018, mener ansvarlig redaktør Anne Gustavsen.

Effektive misjonskroner

Korsets Seier fortalte om «Kirken under treets» spede begynnelse med noen plaststoler under et tre tilbake i 2013.

I dag har kirken mange hundre medlemmer. En ny kirke er plantet i nabolandsbyen, mens flere andre landsbyer også ønsker seg kirke. Nye ledere, forkynnere, evangelister og barnearbeidere trenes.

Pengene går imidlertid til kirkens nystartede skole; nærmere bestemt skolebøker, materiell, klær og lunsj og for å fullføre et skolebygg. Helt konkret skal pengene sørge for at å foreldreløse masaibarn skolebarn, en mulighet de ikke hadde fått uten «Kirken under treet«.

– Jeg besøkte landsbyen sist i oktober og fikk meg skolens første graduation (skoleavslutning) noen gang. Det var en utrolig opplevelse, og historisk.

Annerledes landsby

– Generelt ser jeg selv hvordan evangeliet har forandret landsbyen og området rundt. Selv om det ikke er tradisjon for skoler blant masaiene, er det en slik entusiasme rundt å investere i barna, at det rett og slett er sterkt, sier Gustavsen som understreker at hver krone går til prosjektet.

Gustavsen overvar oppstarten av nabolandsbyens kirke sist måned. Tusen mennesker var til stede for å feire den nye kirken.

– Utfordringen vår er faktisk å holde litt igjen. La ting få tid til å gro. Det brennende ønsket om å plante nye menigheter, er sterkt.

Slik kan du gi KS i julegave:

  • Ring til tlf.nr. 22 31 03 60
  • Eller send mail til ks@medieconnect.no.

Husk å oppgi kodeord JUL 2017.

 

kommentarer