Korsets Seier trenger ditt svar! Samfunn
Hjelp oss ved å bruke ti minutter på vår undersøkelse her: https://mipro.li/y1K7RwF

 

Korsets Seier lanserte for noen uker siden en større markedsundersøkelse.

Det er viktig verktøy for å bedre forstå dine lesevaner og ønsker. Slik kan vi utvikle avisen i en riktig retning.

Ønsker flere svar

Lenken til undersøkelsen ble gjort tilgjengelig både gjennom avisen, på nett og via sosiale medier. Flere hundre svar som dermed har gjort en viktig jobb for Korsets Seier og vår framtid.

Ansvarlig redaktør Anne Gustavsen forteller at Korsets Seier ønsker å nå lenger ut. 

 – Vi trenger at mange flere klikker på linken og sender sitt svar. Det tar bare et par minutter. Dette er en viktig undersøkelse for oss når det gjelder framtidens satsninger, og det eneste vi ber om er to minutter av våre leseres tid til å gi sin tilbakemelding til oss, appellerer hun. 

Dette er gjort med et tastetrykk, men er av stor betydning for oss.

Eierskap

Særlig oppmuntrer hun landets pinsepastorer til å videresende eposten, som Korsets Seier har sendt, til deres pinsemenighet snarest mulig. Svarfristen er 10. oktober. 

– Bare 180 av de som har svart sier at de fikk høre om undersøkelsen via sin pastor eller menighet. Det er et svært beskjedent tall, når vi vet at potensialet teller flere tusen rundt i norske pinsemenigheter, forteller redaktøren.

Korsets Seier er i stor grad avhengig av et nært forhold til kirkeledere. «Eierskap» er ordet Gustavsen gjentar igjen og igjen, så også i dette tilfelle.

– Dette er gjort med et tastetrykk, men er av stor betydning for oss.

Det tror vi er en god investering.

Lokale aksjoner

KS-redaktøren legger til at Korsets Seiers redaksjon står til disposisjon med materiell og annen hjelp for menigheter som ønsker å aktivisere sitt eierskap til avisen med lokale verveaksjoner. 

– Noen menigheter spanderer abonnement på sine ledere. Det tror vi er en god investering. Vi tror også det er bra å gi alle nygifte eller nye medlemmer ett års abonnement i gave slik at de blir introdusert for avisen, sier Gustavsen.

Her er lenken du trykker på for å kunne svare på undersøkelsen: 

ttps://mipro.li/y1K7RwF

Tusen takk for all hjelp! 

 

kommentarer