Elleve mistet livet da kirke kollapset under jordskjelvet i Mexico Samfunn
Minst fire mindreårige var blant dødsofrene.

 

Hovedbildet er ikke av den aktuelle kirken, men fra redningsarbeidet ved Colonia Roma i Mexico City. Foto: Wikimedia Commons.

Elleve familiemedlemmer, inkludert det to måneder gamle dåpsbarnet, omkom da kirken de befant seg i kollapset under det kraftige jordskjelvet som rystet Mexico på tirsdag.

Det skriver avisa Christian Today på sine nettsider.

Minst fire mindreårige

Familiemedlemmene var samlet i Santiago Apostol-kirken i det sentrale Mexico til dåp for den to måneder gamle jenta da jordskjelvet, målt til en momentmagnitude på 7,1, førte til at taket kollapset og bygningen ble lagt i ruiner.

De eneste som slapp fra ruinene i live var dåpsjentas far, presten og hans assistent. Blant de omkomne var det minst fire mindreårige.

LES OGSÅ: Anne Graham Lotz mener Gud kommuniserer gjennom naturkatastrofer

Jorskjelvet i Mexico på tirsdag har krevd minst 230 menneskeliv, mens mer enn 800 er skadet etter naturkatastrofen som hadde sitt episenter i Puebla-regionen i landet. Skjelvet kom mindre enn to uker etter at et annet jordskjelv rystet landet, og tok livet av nesten 100 personer.

Ba for ofrene

Onsdag ba pave Frans for ofrene for jordskjelvet.

– I denne sorgens tid vil jeg uttrykke nærhet og be for hele den elskede meksikanske nasjonen. La oss alle løfte våre bønner til Gud så han kan ta nært til seg de som har mistet sine liv, trøste de sårede, deres familier og alle som er rammet, sa paven på spansk under en offentlig opptreden i Roma.

 

kommentarer