Filadelfia-radiovert vant pris Kristenliv
Margrethe Tveit fra Radio Filadelfia Kristiansand fikk hedersprisen til Kristent Radioforum 2017. 

 

Foto: Kristent radioforum

Prisen ble overrakt til Tveit den 9. september i forbindelse med Kristent Radioforums radiokonferanse i Oslo.

Margrethe Tveit (46) har bakgrunn fra Mediehøyskolen på Gimlekollen. I dag er hun daglig leder av Radio Filadelfia, Kristiansand.

BAKGRUNN: Filadelfia Kristiansand starter ny DAB kanal

Årsak til vekst

– Vinneren av prisen har vært ansatt i Radio Filadelfia de siste 14 årene og er en svært dyktig redaksjonsleder og programleder. Med sine utpregede «stayer»-evner har hun bidratt til veksten og utviklingen i Radio Filadelfia gjennom hele ansettelsestiden si, heter det i begrunnelsen.

I begrunnelsen av prisen skriver juryen at Tveit i løpet av det siste året har vært en av drivkreftene i opprettelsen av DAB-radioen Radio 3,16. Ifølge redaktør i Radio Filadelfia, Wiggo Skagestad, hadde denne satsingen neppe sett dagens lys uten hennes sterke engasjement og medvirkning.

FILADELFIA KRISTIANSAND: – Ydmykende å be om penger

Nøkkelperson

Menigheten Filadelfia Kristiansand har markert seg i byen med sitt store menighetssenter i Q42. Dette sentret gir rom til en omfattende TV-arbeid og Radio Filadelfia/Radio 3.16.

– Dette er et mediesenter med store fremtidsmuligheter hvor Margrethe Tveit er en viktig nøkkelperson, skriver juryen som var sammensatt av Ragnar Sjølie, Geir Magnus Nyborg og Vigleik Brekke. KPK

 

kommentarer