Ansvarlig redaktør i KS, Anne Gustavsen. Leder
Hjelp oss å sette kvalitetsstempel på Korsets Seier.

 

Kristne medier er fra tid til annen gjenstand for fargerike karakteristikker. Innholdet setter til tider i sving hele spekteret av følelser, fra indignasjon og sinne, til tårer og gledesutbrudd. Noen har gjort «kristenmedia» til et skjellsord, andre forstår hvor dyrebart det er for et land å ha kristne medieinstitusjoner i et etterkristent land.

Korsets Seier er bare ett av flere kristne medier i Norge. Vi har ulike særpreg og mål, men for Korsets Seier, utgitt av Pinsebevegelsen, har vi én eneste agenda: Å være en tydelig røst om at Gud er høyst virkelig i dag, og gjøre Jesus synlig i en sekulær medievirkelighet. Vårt mandat er å inspirere til etterfølgelse av Jesus og bygge Guds rike, sunt og sterkt.

Korsets Seiers abonnenter tar eierskap i å gi Norge en røst i tiden som representerer Guds rike.

I disse dager går Korsets Seier ut med en stor markedsundersøkelse, der vi ber om kristenfolkets hjelp til å navigere rett mot framtiden og møte dagens lesevaner og behov. Vi lanserer undersøkelsen på alle våre plattformer, og vi oppfordrer så mange som mulig til å dele den på sine facebooksider. Det vil være en viktig hjelp til å produsere en avis som kan påvirke og inspirere så mange som mulig.

For Korsets Seier handler det ikke bare om antall betalende abonnenter, selv om det er de som danner grunnlaget for vår eksistens. Men avisens plass i det norske samfunnet går dypere enn det. Vi mener det er livsviktig at Pinsebevegelsen og hele det pinsekarismatiske landskapet tar aktivt eierskap når det gjelder å gjøre det mulig å gi ut en avis som roper ut det kristne budskapet og de kristne verdiene i et samfunn der øvrige medier ofte bidrar til å gjøre det motsatte. Et aktivt abonnement på en kristen avis betyr at du gjør det mulig å holde i live medier som forkynner evangeliet. At vi faktisk har en slik frihet i vårt land, burde inspirere oss til å satse, skulder til skulder.

Korsets Seier lanserer markedsundersøkelse denne uken.

Først og fremst er det lokale menigheter i Pinsebevegelsen som eier Korsets Seier. Nå ber vi eierne, og andre som finner undersøkelsen på nett eller papir, å gjøre en innsats og gi oss ærlige, men konstruktive svar. Gjennom det er du med på å forme morgendagens avis for kristenfolket.

Vi tror Norge trenger et kristent magasin som Korsets Seier. Foruten å informere om hva som skjer i Guds rike, er vi en røst i tiden om at Gud ikke er død, men at han lever og er i full aktivitet med å bygge sitt rike både her i Norge og i hele verden.

 

kommentarer


Anbefalte innlegg