Kinas ydmyke apostel Reportasjen
Grace (47) har plantet over 200 menigheter i Kina. Det synes hun er for lite.

 

FOTO: Thomas Lillebror Finne (i Kina)

På et anonymt hotellrom i en av verdens største byer, Beijing, sitter 14 kinesiske kvinner og en mann i inderlig bønn. Et kvarter går, en halv time, en time. Da stilner bønnen, og de 15 retter blikket mot gjestene Bjørn Bjørnø, Laila Joseph og Thomas L. Finne fra den norske pinsebevegelsen. De tre skal inspirere et knippe uredde kristne menighetsplantere og apostler i Kina.

En av dem er Grace.

– Hun er riktignok liten og lavmælt, men hennes tjeneste har berørt tusener. Hun er en apostel uten at hun selv har tenkt over hvilken stor tjeneste hun har, slår Bjørn Bjørnø fast etter møtet med Grace og hennes uredde kolleger i Guds rike.

  • Kinas moderne vekkelseshistorie er utrolig. Vi forteller den gjennom noen like utrolige enkeltpersoner. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

 

kommentarer