Kommer jeg til himmelen? Nærbildet
Anonym innsender synes frelsen er vanskelig å få tak på.

 

SVARER: John Arve Lunde, seniorpastor i Familiekirken Sandnes og jobber som terapeut i Livshjelpen.

Hei.

Hvordan kommer man til himmelen? Det er ikke et tullespørsmål, for selv om jeg har prøvd å lese om emnet, synes jeg det er veldig vanskelig å få grep på. Jeg ble kristen i voksen alder, for bare fire-fem år siden, og det kristne vokabularet er fortsatt noe fremmed for meg. Når jeg spør kristne, og de kommer med begreper som at man ikke skal «synde på nåden» og slikt, må jeg innrømme at jeg sliter med å forstå.

Jeg har spurt folk i kirken (vi går fast i en pinsekirke nå), og jeg får mange velmente svar. Men det er alltid en blanding av «du trenger bare å tro på Jesus, men du må ikke synde på nåden». Noen blander inn de ti bud, og da blir jeg bare engstelig og frustrert, og forstår ikke helt hva de mener.

Hvordan kommer jeg egentlig til himmelen?

Anonym

Noen blander inn de ti bud, og da blir jeg bare engstelig og frustrert.

  • Les svaret. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

 

 

kommentarer


Anbefalte innlegg