Narkolanger ble Hollywoodskuespiller og predikant Kultur

Ekteskapet holdt på å rakne. Penge tok slutt.

 

Se video-vitnesbyrd nederst i artikkelen. 

– Bokstavelig talt begynte jeg rope ut etter Jesus, forteller Remi Adeleke.

– Hjelp meg, Jesus. Hjelp meg, minnes han.

Adeleke er aktuell med en av sommeren storfilmer på kino: Transformers – The last Knist. Der er han sentral både foran og bak kamera som skuespiller og actionrådgiver.

Men bak suksessen og Hollywood-«glory» skjuler det seg en lang, dyp, mørk vandring.

Jeg hadde ingen farsskikkelse.

Gangster som forbilde

Som ung afroamerikaner opplevde Adeleke at gangster på gata var eneste fremtidsvei. Alt fra populærkultur og nærmiljø pekte i samme retning.

– Jeg hadde ingen farsskikkelse i mitt liv som kunne si noe annet, forteller han til iamsecond.com – en nettside som samler vitnesbyrd fra kjente personer.

Han begynte å småstjele fra moren sin. Senere begynte han å gjøre småtjenester for tvilsomme typer. Derfra var veien kort til å begynne å lange. Soldatlivet reddet han fra en kriminell løpebane, men innsiden føltes like hul.

PASTOR TIL I AM SECOND: Jeg var pornoavhengig og besøkte prostituerte jevnlig

Lengsel som verker

Han forteller at han begynte å oppsøke kristne som ikke bare leser Bibelen, men lever ut Bibelen. Han begynte å be, og bønn avler bønn. Lengselen i sydet og verket. Han hadde smakt på noe det ikke var mulig å si nei til.

Selv om etter hvert tok imot Jesus stoppet ikke problemene. Ekteskapet holdt på å rakne. Penge tok slutt. Hele hans unge familie var i ferd med å klappe sammen.

Se hele hans tøffe vandring i videoen under.

 

 

kommentarer