Hva mener Gud om innvandring? Nærbildet
«Silje» (35) lurer på om han er streng eller liberal.

 

SPØRSMÅL:

Hei, KS!

I avisen deres har jeg lest flere steder om flott arbeid rundt innvandrere. Den faste skribenten Kent Andersen skrev at «Det er på høy tid at vi våger å samtale om fremmedfrykt i våre egne rekker, for den fins», og pinsevenn Britt Kvaran Elli forfattet en bok der hun tok et oppgjør med kristen islamfrykt.

Videre synes jeg andre kristne aviser har en annerledes holdning. Generelt mener kristne helt forskjellig her, fra den ene ytterligheten til den andre. Og de har alle gode argumenter, syns jeg.

Vi skal elske vår neste som oss selv. Oss selv!

SVARER: Marit Landrø – tidligere pinsepastor, sjelesørger og terapeut.

På den ene siden burde vi som kristne møte alle som ønsker hjelp med vidåpne armer. Vi skal elske vår neste som oss selv. Oss selv!

Samtidig lurer jeg på om vidåpne landegrenser er det beste jeg kan gi mine barnebarn. Områder i verden med stor grad av multikulturalisme, med et mylder av religioner og etniske grupper, virker ikke til å være de mest fredelige. Tvert imot!

Jeg er så usikker her. Jeg har mange ganger lurt på hvordan Jesus ville vært som statsminister i slike spørsmål. Hvordan bør man tenke som en kristen som ønsker å følge Bibelen her?

Silje (35)

Spørsmålet ditt er egentlig altfor stort og komplekst til at det kan besvares på ei A4-side.

  • Likevel svarer tidligere pinsepastor, sjelesørger og terapeut Marit Landrø. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

 

kommentarer