Svartdahl møter gamle kjenninger Kultur
Grunnen til at Egil har valgt nettopp disse i Reisen hjem til påske, er at mye har skjedd i livene deres siden sist. 

 

De har mye på hjertet siden sist.

Hans-Erik Dyvik Husby har tilbakelagt en tøff tid med samlivsbrudd og selvmordsforsøk, Hilde Skovdahl er opptatt av åndelige spørsmål etter den alvorlige ulykken og X Games-helten Andreas Håtveit har vært pensjonist en stund.

ANDERS JACOBSEN: – For meg var det helt nødvendig å be til Gud

Rollen som Judas

I «Reisen hjem til påske» oppdaterer Egil seg på hva som har skjedd med noen av dem som har vært gjester i tidligere sesonger.

Egil tar med seg Hans-Erik Dyvik Husby, alias Hank von Helvete, gjennom Oslos gater og mot Det Norske Teater hvor Hans-Erik hadde hovedrollen i Jesus Christ Superstar.

De snakker om påskefortellingen og Judas sin rolle. Hans-Erik har hatt en tøff tid etter samlivsbrudd og selvmordsforsøk. Kirkens SOS ga han god hjelp gjennom den tøffe tiden.

RUNE BRATSETH: Deler om en spesiell åndelig reise de siste årene. 

Tøff trosreise

Charter-Hilde – eller Hilde Skovdahl som hun egentlig heter – har også vært politiker, i Horten. Sist de traff hverandre hadde hun vært utsatt for en ulykke der hun ble hardt skadd. Da gikk reisen til det svenske sykehuset der hun fikk hjelp etter ulykken, og ting var i ferd med å skje i forbindelse med tro.

Hva tenker hun i dag?

2016: TV Inter inntar påsken på TV 2

Ung pensjonist

Frikjører Andreas Håtveit er kjent for åtte medaljer i X Games og en fjerdeplass i slopstyle i OL i Sotsji.

Etter OL valgte han å legge opp for å drive hotell.

Han fortalte i Reisen hjem om hvordan han grudde seg til å bli «pensjonist». Nå har han vært det en stund, og jobbet på hotellet i Hallingdal.

Hvordan har det gått?

Reisen hjems påskespesial sendes skjærtorsdag klokken 20.00 på TV 2.

 

kommentarer