Dødsangst og pågangsmot Samtalen
Dryppet og den påfølgende angsten hindrer ikke jostein krogedal (54) i å oppmuntre til konfrontasjon. 

 

Jostein Krogedal tar imot svart kaffe og takker nei til glasurbelagte smultringer.

– Jeg har en allergisk reaksjon på karbohydrater, jeg eser liksom ut, sier han i fullt alvor og stryker seg over magen med et bekymret uttrykk i ansiktet.

– Allergisk mot karbohydrater?

– Jeg er 54 år. Hvis jeg hadde spist det jeg ville, kunne jeg lagt på meg ti kilo på tre–fire måneder. Det er ikke en kur, men en bevissthet om hva jeg stapper i munnen, sier den stylede rogalendingen.

KROGEDAL: 6 måter å skape sunne kirker.

Skrev hensiktserklæring

Bevissthet er noe Jostein er opptatt av, ikke bare på smultringplan.

– Tenk om alle kunne ha en bevissthet om å leve for en hensikt større enn seg selv! Jeg var 44 år da jeg lagde min hensiktserklæring: Å trene ledere, å starte menigheter og å forandre min verden. Derfor står jeg opp, derfor gjør jeg noe for sosial rettferdighet, derfor trener jeg ledere, derfor skal jeg skrive en bok i år og derfor skal jeg drive med dette de neste 16 åra, for etter fylte 70 regner jeg med å i større grad ha en mentorrolle.

Før har jeg aldri forstått hva angst er.

La ledere få lede

– Du skriver ny bok?

– Den heter «Kaffe, Kultur og Konfrontasjon», og er en lederskapsbok om tre paradigmer: Det første er det vi gjør nå; drikker kaffe og blir kjent. Det andre er kultur; det vi blir enige om at er viktig for oss som gruppe. Og det siste er at du som leder har mulighet til å lede inn mot det vi har blitt enige om som gruppe. Dette er vanskelig i sosialdemokratiske Norge. En overdemokratisk menighet er resistent mot forandring.

– Spenstig tema å ta opp i disse dager?

– Hvorfor ikke?

Jostein ser oppriktig uforstående ut, før han etter et øyeblikk legger til:

– Vi kan ikke la debatter bestemme hva vi skal tenke om lederskap. Vi må la ledere få lov til å lede. Ikke manipulere, herse eller ha et teokratisk system. Men få lov til å lede.
Jostein forklarer at predikanter og ledere må kunne konfrontere, både holdninger, kultur og samtid, slik også foreldre oppdrar barn gjennom konfrontering.

KROGEDAL: Mer land å innta – men er du interessert?

Artikkelen fortsetter under bildet.

krogedal2nett

ANGST: – Etter å ha opplevd det selv, forstår jeg bedre mennesker som kjemper med angst, sier Jostein Krogedal. Alle foto: Thomas Leikvoll.

Fare for fryktkultur

Vi prater litt videre om konfrontasjonskultur og ærlighet i menigheter.

– Vi snakker om dette med kommunikasjonslinjer og konflikthåndtering på Heart & Soul, vårt «menighetsmøte». Senest i går hadde vi en sak om faren for å bygge en kultur som ikke er åpen nok i forhold til ledere. Hvis vi ikke tar tak i det, så går det galt. Så vi snakker åpent om det og jeg skriver om det i boka mi.

– Så dine folk tør å si det til deg hvis de opplever noe vanskelig med deg som leder?

– Jeg tror de som er nærmest meg, tør. Men jeg oppdager at det er vanskeligere jo lenger ut i systemet du kommer. Dette jobber vi med, for jeg tror det er veldig farlig å ha en fryktkultur som løfter opp ledere på en pidestall. Vi skal hedre ledere, men vi skal ikke dyrke ledere. Jeg skriver om dette i boka, minner Jostein meg på igjen.

Jeg var sikker på at jeg kom til å bli gal eller dø.

Stillstand er død

Jostein er kjent for å være grunnlegger av den lokale menigheten Intro som nå befinner seg i ni byer i Norge.

– Hvorfor har Intro lyktes med det så mange ikke klarer å lykkes med?

– Ja, hva mener du med å lykkes, spør Jostein, straks litt frampå. Han er tydeligvis ikke nødvendigvis enig i den beskrivelsen.

– Dere vokser, har mange folk, blir til flere menigheter…

– Nå definerer du å lykkes ut ifra statistikken. Men jeg sier, det er dette som er normalt. Suksess for oss ville være å vokse med 100 prosent og å kun jobbe med å finne store nok lokaler og trene nok ledere. Alt i Bibelen har med vekst å gjøre. Stillstand er per definisjon død. Jeg sier ikke dette er lett. Du må kjempe for hvert menneske. Men av de kanskje 500 som har tatt imot Jesus i år, så går kanskje bare 200 av dem i kirka, og det er kanskje bare 50 som har blitt døpt. Så dette er ikke gode nok tall. Men vi er på vei mot det som er vår målsetting. Nå er du inne på hjertet mitt, ler Jostein og fortsetter ivrig.

– Vi gjør egentlig bare det vi skal gjøre. Vi vil være en voksende kirke som er til for de som ikke er så vant til å gå i kirka, og gjøre dem til helhjertede etterfølgere av Jesus. Hvis vi ikke vokser, så er det noe som er galt. Når en campus-pastor i Intro ser på årshjul, budsjett og besøkstall, så er det med visjonen i øyet. Vi skal være voksende.

KROGEDAL: Skape sunne kirker

Kniven på strupen

Jostein er ikke ferdig med temaet.

– Oslo campus har vokst med 26 prosent i år, som jeg mener er nesten et minimum for et sted som Oslo. Men så ser jeg at en av våre andre campuser har mye høyere vekst! Hvorfor? Antakelig fordi de for noen år siden fikk kniven på strupen og beskjed om at hvis ikke de forandrer seg, så er de ikke Intro lengre. Da konfronterer du, vet du, og så ser du hva folk er bygd av. Så går vi tilbake til start og spør «hvorfor eksisterer vi?» Det kan bety nytt lokale, å strekke økonomien til det maksimale, å gjøre ting mer tilgjengelig i forhold til nye folk.

Jostein trekker tråden tilbake til seg selv, og sin lokale Intro campus.

– Vi har selv vært i en fase på tre år der det ikke har vært vekst. Vi har kjørt knallhard prosess med Bill Hybels’ ledertrening: Hvor er vi og hvor skal vi? Vi har jobbet hardt for å ta tak i det som kan være ukultur, usunnhet, dårlige vaner, feil folk og en hel del parametere.

– Du tenker mye på tall?

– Nei, jeg tenker ikke mye på tall.

KROGEDAL: – Når mediene herjer med oss, er det fristende å trekke tilbake i forsvar 

Jostein svarer kontant

– Jeg måler tall. Tall er indikatorer for om det er sunt, men det er det som ligger bak som er poenget. Det er bare superkristne, åndelige spiritualister som sier «nei, det er bare Gud, det er bare atmosfære», imiterer Jostein.

– Altså, det er så lite pastoralt som det går an! Jesus snakker om de 99 + 1 som er 100. Han snakker om å multiplisere, om forvaltning og talent. Jeg er fokusert på den eneren som representerer et tall. For at jeg skal vite om de 200 i forsamlingen vår kommer, så må jeg kjenne tallene. Uten tall så detter hele Intro sammen i løpet av få måneder.

Relasjonell og frigjørende

– Disse medarbeiderne som ikke har oppnådd riktig prosent med vekst, hvordan takler de den konfrontasjonen?

  • Les resten av portrettet med Intro-gründer, pastor Jostein Krogedal. Kjøp eAvis her.
  • Ønsker du å abonnere på vår papirutgave? Bestill Korsets Seier her.

 

kommentarer


Anbefalte innlegg