Troens bevis sender ut 120 nye evangelister Kristenliv
Etter en omfattende misjonsturné vil Troens Bevis sende ut nærmere 120 evangelister i India.

 

Denne høsten har Troens Bevis Verdens Evangelisering besøkt 27 av landets menigheter under misjonsturnéen «Generasjoner for Nasjoner».

LES MER: 6000 tok imot Jesus i Myanmar

3 milliarder unådde

Hensikten med turnéen har vært å nå verdens 3 milliarder unådde med evangeliet, skriver de i en pressemelding.

– Siden Troens Bevis startet sin virksomhet i 1964 har misjonskulturen i Norge endret seg. Det er mindre snakk om misjon generelt, og tradisjonen der de yngre generasjonene blir introdusert til misjon i landets søndagsskoler er i ferd med å forsvinne, forklarer Glenn Tønnessen, administrativ leder for Troens Bevis.

Misjonsturnéen har ført til nesten 400 nye partneravtaler. Dermed kan Troens Bevis sende ut og underholde omtrent 120 nye innfødte evangelister i India. I dag underholder Troens Bevis godt over 1300 innfødte evangelister, de fleste av dem i Sørøst-Asia.

LES MER: Thailand – landet turistene har nådd, men ikke Jesus

– Misjonshistorie

Turnéen ble offisielt avsluttet med en direktesending fra Sarons Dal på Kanal 10 lørdag. Rune Edvardsen, som delte opp turnéen med en kampanje i Nepal i begynnelsen av oktober, er også fornøyd med resultatet.

– Takk til alle på teamet som har vært med og skapt misjonshistorie på denne turnéen. Vi skal være mer frimodige ved å inspirere for misjonsinnsats i Norge, sier han. KPK

 

kommentarer