Clinton 
lytter til 
kristne 
stemmer

Hillary Clintons rådgivere og støttespillere møtte nylig evangelikalske og katolske toppledere i Washington til ”lytteøkter” for å diskutere politikk for den demokratiske presidentkandidaten, skriver Christian Today.

Lytteøktene foregikk bak lukkede dører med om lag et dusin religiøse ledere hver gang. Øktene var ifølge Christian Today ikke for å få støtte til kampanjen, men for å lytte til bekymringer og anbefalinger om spørsmål som flyktninger, fattigdom og internasjonal bistand.

En representant fra United States Conference of Catholic Bishops var til stede på et av de første møtene.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Vi er åpne for å møte med begge parter rundt utviklingsspørsmål, sa han og fortalte at diskusjonen oppmuntret til religiøse perspektiver på politiske ideer.

Galen Carey fra National Association of Evangelicals advarte Clinton mot å påtvinge Ѓgny ortodoksiЃh på sosiale spørsmål som homofile ekteskap I andre land, da det kunne tvinge konservative religiøse organisasjoner ut.

– Hvis regjeringen prøver å innføre ideologiske begrensninger på sivilsamfunn, så kan vi skrives ut av bildet, og det ville være en tap-tapssituasjon, for våre organisasjoner, men enda viktigere for det arbeidet som må gjøres, sa han.