Nei til Karma, og ja til Jesus Disippel
– Vi har et oppdrag, og oppdraget er  å gjøre denne verden til et bedre sted, sier pastor Frank Erlandsen. 

 

Skrevet av: Henrik Tellefsen Gimle. Foto: Asbjørn Mortensen

I helgen ble konferansen «Mission Possible» avholdt i Betel Trondheim. I år er fokuset på Thailand. Her ville de ha fokus på å gjøre oppdraget mulig.

– Konferansen handler om å mobilisere, motivere,  legge til rette og la mennesker drømme om hvordan deres liv kan utgjøre en forskjell, forteller Frank Erlandsen som er hovedpastor i Betel Trondheim.

Frank Erlandsen redigert 3

LEDER AN: – Konferansen handler om å utgjøre en forskjell, sier Frank Erlandsen, hovedpastor i Betel Trondheim.

Mye av hensikten med denne konferansen var også at menigheten skal på en misjonstur i månedskifte mai-juni. Da skal de på noe som de har kalt «Mission Possible tour 2016 Thailand».

Dag Heggsett er lærer på Betels egen bibelskole. Han forkynte fredagskveld, og fortalte om hvordan han fikk og har hjerte for Thailand.

– Oppdraget er mulig

– Hvordan man kan gjøre oppdraget mulig å fortelle om Jesus til folk i Thailand?

– Oppdraget er mulig. Det handler bare om at vi må komme inn i hjertene på thaiene, sier en engasjert Dag Heggsett.

Han forteller at utfordringene er folkene i Thailand er veldig opptatt av karma og nirvana. For de er som opptatt av hva de blir i sitt neste liv.

– Hvordan når du inn til buddhister i Thailand med Jesus?

– De må oppleve innerst i sitt hjerte at det er en fred i budskapet om Jesus, sier en Heggsett som virkelig har fått et hjerte for Thailand.

– Jeg bruker også ord som at Jesus tok på seg din karma, for at du skulle bli fri. Jeg bruker slike ord sånn at de forstår hva det handler om, forteller Heggsett.

Livslangt oppdrag

Erlandsen påpeker at selv om de har fokus på misjon og unådde folkeslag i konferansen, handler det like mye om å nå de unådde i sin egen by.

– Vi må ha et mål om å få Jesus ut i samfunnet fordi vi tror at Jesus er en plussfaktor, avslutter Frank Erlandsen.

 

kommentarer