– Flere justeringer er blitt gjort Kristenliv
KOMMENTAR: Leder Paul Hockley forteller om erkjennelsen: Jesus Revolution trengte endringer.

 

Hockley-Paul_NETT

KOMMENTAR: Paul Hockley, leder i Jesus Revolution. Organisasjonen ble startet i 1997 av Stephan og Anne Christiansen. Det er en ungdomsbevegelse som har som mål å spre evangeliet til verdens ungdom.

Vi har for lenge siden erkjent at det trengtes justeringer i arbeidet. Flere justeringer er blitt gjort.

Siden 2006-2007 har vi vært i en prosess hvor vår måte å jobbe på og vårt fokus har endret seg. Tempoet er satt ned, turné- tiden er redusert, og vi følger opp de som er med på en måte
hvor de blir sett og verdsatt.

Begrepet «Army» ble bortstemt i 2004 og vi kaller ikke de som er med for Jesus-soldater. I 2010 kom også et nytt lederteam på plass.

Åpne om svakheter

Vi vokser som ledere, og lærer stadig mer om hvordan å trene ungdom, og hvordan vi kan hjelpe dem å utvikle seg og trives i det de gjør. Hvert år spør vi de som er med om å evaluere deres år i Jesus Revolution og komme med tilbakemeldinger.

Vi er også åpne om våre svakheter, slik at folk kan senke skuldrene og vite at her trenger ingen å føle at de må være perfekte eller prestere for å imponere.

Bakgrunn:

Ble en del av Pinsebevegelsen

I 2004 ble også Jesus Church og Jesus Revolution en del av pinsebevegelsen, som vil si at vi ikke lenger er en såkalt “para-church” organisasjon, men ser oss selv som et evangelistisk redskap for Guds kropp.

Vi er nå i et nytt spennende kapittel, der nasjonale arbeider i andre land er i ferd med å komme opp. Nasjonale kirkebevegelser omfavner Jesus Revolution som sitt eget og starter baser, mens Jesus Revolution grupper startes tilknyttet lokale menigheter.

Vi tror mer en noen gang på arbeidet Gud har gitt oss å forvalte.

Se VGTV-serien «Frelst» her (ekstern lenke).

 

kommentarer